WET N WILD BEAUTY BAG! By skouras cosmetics


Μια καταπληκτική beauty bag έφτασε πρόσφατα στο #gricatoκόσμος blog και περιέχει προϊόντα μακιγιάζ που θα απογειώσουν κάθε γιορτινό λουκ φέτος! 
Το σετ αυτό το οποίο τρέχει σε διαγωνισμό στο ινσταγκραμ μου  περιέχει προϊόντα μακιγιάζ που λάτρεψα και δημιούργησα πανεύκολα ενα λουκ που ταιριάζει σε όλες! 
Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προϊόντα 
Impossible primer base silicone free primer

Ένα primer με τόσο απαλή υφή που δεν βαραίνει το δέρμα αφού δεν περιέχει σιλικόνη, είναι η τέλεια βάση για ένα μακιγιαζ που κρατάει όλη μέρα!! 

Barefocus tinted hydrator light medium

Μεσαίας κάλυψης foundation, τόσο ελαφρύ και σταθερό που θα σας εκπλήξει! Δεν οξειδώνεται και παραμένει αναλλοίωτο για πολλές ώρες χωρίς να χρειάζεται καν πούδρα! 

Megalast Incognito all day full coverage concealer light medium + breakup proof waterproof eyeliner 
Το κονσιλερ είναι αποκάλυψη!! Δεν μπαίνει σε λεπτές γραμμές και φαίνεται τόσο φυσικό που θα ξεχάσετε ότι το φορατε! Και όσον αφορά το eyeliner, πιο μαύρο και σταθερό δεν έχετε ξαναδεί! Με την κατάλληλη μηχανική μυτούλα δεν θα χρειάζεται να ξύσετε για να πετύχετε το σωστό πάχος οπότε έχετε πάντα την τέλεια εφαρμογή! 

Color icon walking on eggshells palette

Μια τόσο εύχρηστη και αποδοτική παλέτα που χωράει στην παλάμη σας! Θα την παίρνετε μαζί σας όπου και να βρίσκεστε για να ανανεώνετε το μακιγιάζ σας! Δύο ματ και τρεις shimmer nude αποχρώσεις είναι το κλειδί για ένα μακιγιαζ για όλες τις ώρες! 

Mega length mascara very black

Η απόλυτη κατάμαυρη μάσκαρα για τέλειο μάκρος στις βλεφαρίδες με το ιδανικό βουρτσάκι (από σιλικόνη) !! Δεν κολλάει τις βλεφαρίδες και δεν τις κοκκαλωνει! Βλεφαρίδες πλούσιες, μακριές και μαύρες! Ο τέλειος συνδυασμός! 

Wet n wild lipstick rosè and stay

Ενυδατικό lipstick στο απόλυτο χρώμα σάπιου μήλου, τόσο εύκολο στην εφαρμογή και τόσο απαλό στην υφή! Το ιδανικό κραγιόν για όλες τις ώρες! 


Επισκεφθείτε το site skourascosmetics.gr και δείτε μια τεράστια ποικιλία από προϊόντα ομορφιάς σε απίστευτες τιμές! 



#gricatoκόσμος 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Ας Δεθούμε" με μία μαντήλα θηλασμου!

Τα καλύτερα μακιγιάζ για το Φθινόπωρο 2020!!

Με αυτά τα eye patches.... ξενύχτησε όσο θες! 🌙✨