RIVAGE : Το μυστικό της Κλεοπάτρας αποκαλύπτεται!

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ 

Η Rivage ξεκίνησε το 1996 εμπνευσμενη από τη δύναμη και την εκπληκτική επίδραση της νεκράς θάλασσας στην υγεία του προσώπου του σώματος και των μαλλιών. Με βάση λοιπόν τα άλατα νεκράς θάλασσας συνδυάζει ένα μίγμα μετάλλων και θρεπτικών στοιχείων τα οποία αναζωογονούν την επιδερμίδα και προσφέρουν ένα φυσικό spa το οποίο έχει βάσεις στα αρχαία χρόνια περίπου στο 3.000 π.Χ . Διαθέτει εργαστήρια τα οποία επεξεργάζονται όλα αυτά τα στοιχεία καθώς και τα βότανα τα οποία εξευγενίζονται για να χρησιμοποιηθούν και να αποδώσουν τα μέγιστα.
Με το σύνθημα "να είσαι ο εαυτός σου να είσαι φυσική", η Rivage έχει στόχο να ενισχύσει τη φυσική ομορφιά και την ευημερία ανδρών και γυναικών με  φυσικό τρόπο. 

Η ΒΑΣΗ

Όπως η Κλεοπάτρα χρησιμοποιούσε μέταλλα και στοιχεία της νεκράς θάλασσας και ήταν το μυστικό ομορφιάς της, έτσι λοιπόν και η Rivage παίρνει τις πρώτες ύλες της από τη νεκρά θάλασσα και δημιουργεί προϊόντα spa υψηλής ποιότητας στοχευμένα για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας.
Με συνεχή έρευνα και ανάπτυξη συνδυάζει ενεργά συστατικά και ορυκτά χρησιμοποιώντας την μεθοδολογία co:dermal . 


ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Η καρδιά των προϊόντων Rivage είναι τα ενεργά συστατικά της. Γίνεται επιλεκτική χρήση από 64 φυσικά συστατικά και τα αναμειγνύονται προσεκτικά με τα άλατα και τη λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα για εξαιρετικά αποτελέσματα. Τα ενεργά εκχυλίσματα βοτάνων από όλο τον κόσμο προσφέρουν αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες για τις συνήθεις παθήσεις της επιδερμίδας. Τα βότανα και τα φυτικά εκχυλίσματα χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες για θεραπευτικούς λόγους και συνδυάζονται με τα μοναδικά ορυκτά από τη Νεκρά Θάλασσα.

Τα Ορυκτά
 
I - Το Λίθιο (Li +)
προστατεύει τα κύτταρα και διατηρεί υγιή τα νεύρα, υποστηρίζει το κυκλοφοριακό σας σύστημα και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία δερματικών παθήσεων όπως το έκζεμα και η ψωρίαση.

Το Νάτριο (Na +)
που βρίσκεται σε υψηλή περιεκτικότητα στη Νεκρά Θάλασσα, βοηθά στην ισορροπία την ενυδάτωσης της επιδερμίδας σας ενώ βελτιώνει την ελαστικότητα και την ευκαμψία.

Το Ιόν Καλίου (K +)
εκτός από την τόνωση του νευρικού συστήματος, εξισορροπεί τα επίπεδα λιπαρότητας της επιδερμίδα σας, πράγμα που βοηθά στη διατήρηση ενυδάτωσης ενώ προστατεύει από καταστάσεις όπως η ακμή.

Το Μαγνήσιο (Mg + 2)
επιταχύνει τον μεταβολισμό των κυττάρων και ενισχύει τη σύνθεση πρωτεϊνών που μειώνουν την ερυθρότητα και τον ερεθισμό της επιδερμίδας. Το μαγνήσιο επίσης καταπραΰνει το νευρικό σύστημα, βοηθά στην ενυδάτωση και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, προωθώντας την φυσική αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Το Ασβέστιο (Ca2 +)
ενισχύει τις κυτταρικές μεμβράνες και προάγει την ανανέωση της επιδερμίδας. Επιπλέον, καθαρίζει τους πόρους και παρέχει μια φυσική άμυνα ενάντια στα κρύα, ξηρά ή μολυσμένα περιβάλλοντα. Μειώνει επίσης τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά την επιδερμίδα σας να παραμείνει ενυδατωμένη.

Το Στρόντιο (Sr2 +)
προστατεύει την μεμβράνη των κυττάρων και διατηρεί την ελαστικότητα των ιστών, γεγονός που με τη σειρά του βοηθά στην ανακούφιση καταστάσεων , όπως η ψωρίαση και το έκζεμα

Το Μαγγάνιο (Mn2 +)
υποστηρίζει την παραγωγή κολλαγόνου και καθυστερεί τη διαδικασία γήρανσης. Το μαγγάνιο βοηθά την παραγωγή του συνδετικού ιστού και έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Ο Χαλκός (Cu2 +)
ενεργοποιεί τις κυτταρικές μεμβράνες, διεγείρει την ελαστίνη και το κολλαγόνο στην επιδερμίδα σας. Έχει αντιπηκτικές ιδιότητες οι οποίες καταπολεμούν τη διαδικασία γήρανσης και τις ελεύθερες ρίζες.

Ο Ψευδάργυρος (Zn2 +)
προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και την φυσική αναζωογόνηση της επιδερμίδας ενώ επιδιορθώνει τα κατεστραμμένα κύτταρα. Ο ψευδάργυρος είναι χρήσιμος στη θεραπεία και πρόληψη της τριχόπτωσης και της ακμής.

Το Θειικό Ιόν (SO4-2)
προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου ώστε η επιδερμίδα σας να παραμείνει απαλή, λεία και νεανική. Το θείο προάγει επίσης την υγιή επιδερμίδα εξαλείφοντας τα βακτηρίδια και τους μύκητες, ενθαρρύνοντας την ανασύσταση.

Το Βρώμιο (Br-)
βοηθά στη χαλάρωση των μυών και τονώνει τη φυσική αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του βρωμίου καταπραΰνουν, καθιστώντας το μια από τις ποιο δημοφιλείς θεραπείες ρευματικών παθήσεων.

Ιώδιο (I-)
Καθαρίζει, ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα και τα μαλλιά


ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ SPA ! 

Η Rivage, με το Brand name Karam, το οποίο σημαίνει γενναιοδωρία, συστήνει στα spa  πολυτελών ξενοδοχείων τα Karam spa, δηλαδή τα γενναιόδωρα Spa, στα οποία χρησιμοποιεί τα προϊόντα της Rivage και δημιουργεί καινοτόμα πρωτοκολλα υπηρεσιών, αξιοποιώντας τις μοναδικές τους θεραπευτικές ιδιότητες για αντιγήρανση , για αποτοξίνωση, διαχείριση χρόνιας κόπωσης και stress καθώς και ανακούφιση από μυοσκελετικά προβλήματα.
Οι Λασποθεραπειες και η μπανιοθεραπεία που εφαρμόζονται στα Karam Spa αποτελούν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, μαζί με το κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρεται.
Η Rivage αγαπήθηκε όχι μόνο από ανθρωπους που χρησιμοποιούν τα εκπληκτικά προϊόντα της αλλά και από ιδιοκτητες ξενοδοχείων. Τα νεα λοιπόν είναι η είσοδος της σε ξενοδοχεία με την εξολοκλήρου διαχείρηση των Spa ξενοδοχείων όπως το Mystras Grand Palace το Las Hotel and Spa στο Γυθειο το Kahlua Boutique Hotel and Spa στην Κρήτη και τη δημιουργία ενός ολοκαίνουριου Spa and Rivage Store στο Ηρακλειο της Κρήτης το οποίο θα ανοίξει λίγο πριν τα Χριστούγεννα! 

Επισκεφθείτε το site της Rivage
Social
Instagram
Facebook 



#gricatoκόσμος 💕

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Ας Δεθούμε" με μία μαντήλα θηλασμου!

Τα καλύτερα μακιγιάζ για το Φθινόπωρο 2020!!

Με αυτά τα eye patches.... ξενύχτησε όσο θες! 🌙✨