🍼TWISTSHAKE BABY 🍼 Καινοτομία και στυλ!


Η Twistshake είναι μια καινοτόμος Σουηδική εταιρεία η οποία έχει στόχο να προσφέρει καινοτόμα αλλά και εύκολα σε χρήση προϊόντα για μωρά και νήπια.


Μέσα στο site θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων για φαγητό και νερό ή χυμό αλλά και κουβερτουλες ακόμα και καρότσια! 


Το πιο καινοτόμο από όλα προϊόν και που έχει ξεχωρίσει ο gricatoκόσμος είναι το πιατο- δίσκος που γίνονται ένα και ασφαλίζει το πιατακι με ένα κλικ ενώ ο δίσκος κολλάει στην επιφάνεια του τραπεζιού φαγητού και δεν πάει πουθενά!! 

Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων.
Κατάλληλο για μωρά άνω των 6 μηνών.
Σε πολλά υπέροχα χρώματα!! 

Τα μπιμπερο, με τεχνολογία που προστατεύουν το μωράκι σας από κολικούς αλλά και "δοντάκια" μέσα από το καπάκι για να διαλύεται η σκόνη πιο εύκολα με την ανακινηση θα είναι το αγαπημένο σας! Σε 3 μεγέθη και σε πολλά χρώματα! 




Οι squeeze bags είναι η ιδανική λύση για να έχετε παντού έτοιμα τα φρούτα σας σε μορφή πουρέ και η βόλτα αρχίζει και έχει άλλο νόημα! Φιλικά προς το περιβάλλον σε υπέροχα σχέδια!! 

Τα sippy cups θα σας γλιτώσουν από πολλά αναποδογυρίσματα και υγρά στο πάτωμα!! Με  "δοντάκια" μέσα από το καπάκι για να μπορείτε να φτιάχνετε δροσιστικά ροφήματα με ολόκληρα κομμάτια και με την ανακινηση να απελευθερώνετε όλη τη γεύση και τα θρεπτικά συστατικά, θα σας γίνει απαραίτητος σύμμαχος στην υγιεινή διατροφή του παιδιού σας! 

Φυσικά, τα καρότσια της Twistshake είναι πανεύκολα στη μεταφορά και αποθήκευση, κατάλληλο για νεογέννητα και παιδιά έως 22kg. Με θήκη για κινητό, καφέ, κουνουπιέρα και αδιάβροχο κάλυμμα διαθέσιμο και σε διπλό για δίδυμα!! 


Τέλος, το μπανάκι όχι μονο είναι πανεύκολο στη χρήση αντιολοσθητικο και απαλλαγμένο από βλαβερά συστατικά, έχει υπέροχο σχέδιο και έρχεται και με αντιολοσθητικο στρώματακι! Σωτήριο για νεογέννητα! 

Μπείτε στο site της Twistshake και επωφεληθειτε από τις προσφορές έως 50% αλλά και από τον κωδικό που έχει εξασφαλίσει ο gricatoκόσμος για εσάς , τον κωδικό BBGRICAT15 για να έχετε επιπλέον 15% έκπτωση!! 


Ακολουθήστε επίσης την Twistshake στο ινσταγκραμ @twistshakebaby



gricatoκόσμος 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Ας Δεθούμε" με μία μαντήλα θηλασμου!

Τα καλύτερα μακιγιάζ για το Φθινόπωρο 2020!!

Με αυτά τα eye patches.... ξενύχτησε όσο θες! 🌙✨