Kilig Cosmetics! Γιατί η νεότητα είναι συναίσθημα!!!


/kili∙g/ 
Η Kilig είναι μια νέα, φρέσκια και παιχνιδιάρικη εταιρεία με προϊόντα περιποίησης που έχει ως στόχο να κάνει την καθημερινή σου περιποίηση παιχνίδι. 
Θα βρεις προϊόντα για καθαρισμό και θρέψη για όλους τους τύπους δέρματος από τις πιο ώριμες μέχρι και τις ακνεϊκές επιδερίδες. Ανδρική αλλά και γυναικεία περιποίηση.


Ας δούμε τι δοκίμασα εγώ 😊

KILIG WOMAN AGE PREVENTING | Συσφικτική Αντιγηραντική Κρέμα Ημέρας 50ml

Για ώριμες επιδερμίδες σαν τη δική μου 😊. Είναι πραγματικά η εγγύηση για βελούδινο δέρμα για όλη την ημέρα! Απλώνεται περίφημα και δεν αφήνει λιπαρότητα ούτε κολλάει!! Είναι μπορώ να πω μια υπέροχη βάση για το foundation σου!! 






KILIG WOMAN AGE PREVENTING | Συσφικτική Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών 15ml

Για ώριμες επιδερμίδες, σχεδιασμένο για το ευαίσθητο δέρμα κάτω από τα μάτια. Θα σου πω ότι απλώνοντας το από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα έχεις μάτια  που λάμπουν από ευτυχία! Και αυτό γιατί προσφέρει μια αίσθηση "τραβήγματος" που νιώθεις ότι πραγματικά κάνει τη δουλειά που πρεπεο για τις λεπτές γραμμές!! Ειδικά το βράδυ άφησε τη όλη νύχτα και το πρωί θα δεις αισθητή τη διαφορά!! 
KILIG WOMAN AGE PREVENTING | Συσφικτική Αντιγηραντική Κρέμα Νύχτας 50ml

Για ώριμες επιδερμίδες. Μία αίσθηση λουλουδιών και ροδάκινου θα αγγίξουν το πρόσωπό σου κατά την εφαρμογή και θα προετοιμαστείς για τον καλύτερο ύπνο !!!  – είναι η αίσθηση kilig που προέρχεται από αυτήν την κρέμα. Γιατί kilig σημαίνει φρεσκάδα, αναζωογόνηση και παιχνιδιάρικη διάθεση! 


 Όλες οι κρέμες περιέχουν:
✔️94% φυσικά συστατικά

Είναι: ✔️ Δερματολογικά Ελεγμένες
           ✔️Vegan Friendly


KILIG HYDRATING | Μάσκες gel εντατικής ενυδάτωσης 

Για όλες τις επιδερμίδες! Πραγματικά με αυτή τη μάσκα, η οποία έρχεται σε πακέτο των 3ων, θα νομίζεις ότι βουτάς στην βροχή! Η τέλεια δροσιά που χρειάζεται το δέρμα σου αλλά και η ενυδάτωση που λαχταρά!! Είναι ο,τι ακριβώς χρειάζεσαι για αυτό το καλοκαίρι!! 

Περιέχει: ✔️92% φυσικά συστατικά





Αυτά και άλλα πολλά προϊόντα της Kilig Cosmetics θα τα βρεις αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα Thinkorganic.gr 
Δοκίμασε τα και δε θα χρειαστείς τίποτε άλλο για την περιποίηση σου αυτό το καλοκαίρι!! 


#gricatoκόσμος 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Ας Δεθούμε" με μία μαντήλα θηλασμου!

Τα καλύτερα μακιγιάζ για το Φθινόπωρο 2020!!

Με αυτά τα eye patches.... ξενύχτησε όσο θες! 🌙✨