CHERRYBOX | Όλη η ομορφιά... σε ένα κουτί!

Όλη η ομορφιά... σε ένα κουτί!


Το Cherrybox δημιουργήθηκε το 2013, με όραμα να μπορούμε εύκολα να επιλέξουμε ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα ομορφιάς, αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα. Αυτό θα γινόταν ακόμη πιο διασκεδαστικό με ένα κουτί που θα συγκέντρωνε όλα τα hot αλλά και απαραίτητα κομμάτια για την περιποίηση μας! 



 Ας μιλήσουμε ρεαλιστικά! Λίγες όμως έχουν τον χρόνο και τη δυνατότητα να δοκιμάσουν πολλά προϊόντα μέχρι να βρουν αυτό που θέλουν. Εδώ συναντάμε το Cherrybox !! Θα βρούμε υπέροχα κουτιά με 6-8 προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα ομορφιάς που διατίθενται σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές! 



Ανεξάρτητα από το κουτί όμως στο Cherrybox θα βρεις ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ενημερωμένα e-shops καλλυντικών, με χιλιάδες προϊόντα περιποίησης (μακιγιάζ, περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών). Οι καλύτερες ελληνικές και διεθνείς εταιρίες καλλυντικών βρίσκονται εκεί για να σε συναρπάσουν! Φυσικά η γκάμα όλο και μεγαλώνει και κάθε τόσο νέα προϊόντα και εταιρείες προστίθενται για να δοκιμάζουμε και να επιλέγουμε νέα αγαπημένα!! 



Ο Μάιος είναι ο γενέθλιος μήνας του Cherrybox και φέτος κλείνει τα 8 χρόνια του με ένα υπέροχο κουτί που έχει όλα τα απαραίτητα και αυτό το καλοκαίρι!!! 

Θα το βρεις εδώ! HAPPY birthday Cherrybox


Τι περιμένεις? 

Join Cherrybox and be part of the fun!




Πηγή πληροφοριών και εικόνων: Cherrybox.gr 


#gricatoκόσμος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Ας Δεθούμε" με μία μαντήλα θηλασμου!

Τα καλύτερα μακιγιάζ για το Φθινόπωρο 2020!!

Με αυτά τα eye patches.... ξενύχτησε όσο θες! 🌙✨